След Джонатан Кафу: Бордо е пред трансфер на още един от Лудогорец


След Джонатан Кафу: Бордо е пред трансфер на още един от Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2059 0

Ръководството на Бордо се погрижи Лудогорец да счупи за втори път рекорда за най-скъп изходящ трансфер от български отбор, а по всяка вероятност "жирондинците" ще вземат още един играч от селекцията на Димитър Димитров - Херо.

Според публикация на френското издание "Sudouest", в полезрението на френския клуб е и левият бранител на българския шампион Натанаел Пимиента.

Постът на "ляв бранител" в Бордо е проблемен, като клубът се интересува сериозно от бразилеца, който е в полезрението на тима от няколко месеца. Освен това фактът, че Натанаел има български паспорт, е сериозен плюс за спортно-техническия щаб на тима.

Според френския сайт, Бордо ще изпрати оферта на стойност 3 милиона евро за левия бек, който измести Йордан Минев от тази позиция още в началото на миналия сезон. Тази оферта би трябвала да е достатъчна за Лудогорец, тъй като Натанаел има договор за още само един сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички