Лудогорец е в Лига Европа, но остават тежки дни за "орлите"


Лудогорец е в Лига Европа, но остават тежки дни за "орлите"

1691 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е доволен от влизането на отбора в Лига Европа, но сподели, че ръководството на тима има тежки дни до края на летния трансферен прозорец. Той сподели, че в клуба се работи усилено по селекцията и би трябвало да има раздвижване в тази посока както днес, така и до края на август.

"Футболът е 90 минути и е нормално да има притеснение. За нас тепърва предстоят големи мачове. Надяваме се да имаме успех. Честито на всички, които обичат Лудогорец. Искам да подчертая, че домакинските мачове ще се играят на "Лудогорец Арена". За нас беше важно да се класираме, това беше и причината да има повече напрежение в нашите играчи", започна Петричев.

"Чака ни страшно много работа от утре. Имаме хора, които работят по селекцията. Надявам се да се получат нещата, имаме всички условия да се представим добре в Лига Европа. Запознат съм с всичко в клуба, но ще коментираме само, когато нещата са факт. Миналата година имахме кураж да си поставим за цел да излезем от групите на Шампионска лига, а целта сега е категорична и ясна, а тя е да излезем от групата", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички