След 10 години вярна служба: Светослав Дяков се разделя с Лудогорец


След 10 години вярна служба: Светослав Дяков се разделя с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

6606 0

След почти 10-годишна вярна служба легендата на Лудогорец Светослав Дяков е пред раздяла с клуба. Това стана ясно от публикация на Дяков в социалните мрежи, в която пише, че "когато не си ценен, всичко друго губи смисъл и трябва да си тръгнеш". Опорният полузащитник намекна, че се надява да завърши кариерата си там, където е започнала - в Пирин (Благоевград).

"По друг начин си представях нещата, но....Когато не си ценен, всичко друго губи смисъл и трябва да си тръгнеш! Може да ме лишат от някои неща, но Честта и достойнството не могат да ми вземат! Аз съм горд!!! Дано пътят ми да свърши там откъдето започна всичко!!!", написа 36-годишният халф във Фейсбук. 

В изявлението на Дяков се чете сериозно разочарование от отношението на ръководството на Лудогорец към него, като най-вероятно визира начина, по който клубът се разделя с един техен дългогодишен футболист, дал много през годините за разградския отбор.

Светослав Дяков може да се похвали с девет шампионатни титли, две Купи на България и четири Суперкупи. Халфът прекара почти 10 години в Лудогорец, като за този период записа впечатляващите 333 мача, 78 от които в евротурнирите. Именно с Дяков са свързани най-силните периоди на Лудогорец в груповите фази на Шампионска лига.

През месец май тази година от Лудогорец съобщиха, че Дяков е подновил договора си с клуба, но без да съобщават с каква продължителност. Изглежда, че времето на Дяков в тима на "орлите" е изтекло, като предстои да разберем къде ще продължи кариерата си.

Междувременно друга клубна легенда на Лудогорец - вратарят Владо Стоянов, посочи каква е целта на отбора за предстоящата групова фаза в Лига Европа (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички