В Англия проплакаха: Тотнъм ще има мамутско пътуване до България!


В Англия проплакаха: Тотнъм ще има мамутско пътуване до България!
Снимка: Getty Images/Guliver

2381 0

Повечето спортни медии в Англия, отразили жребия на Тотнъм в групите на Лига Европа, приемат Лудогорец, а и останалите съперници на "шпорите" за неособено трудни. Голяма част от сайтовете отбелязват, че единственият проблем спрямо мачовете срещу българския шампион ще бъде голямото разстояние, което Жозе Моуриньо и играчите му ще пропътуват до България.

"Жозе Моуриньо ще хареса шансовете си да успее с "шпорите" в група с Лудогорец, ЛАСК и Антверпен. Но Моуриньо също проклина късмета си, че неговият тим ще трябва да се изправи срещу мамутското пътуване от 3300 мили, за да играе с Лудогорец. Особено със забързания си график на подготовка", отбелязва вестник "The Sun".

Според fourfourtwo.com пък Лудогорец е най-сериозният съперник на английския тим. "Шпорите" ще бъдат доволни, че най-тежките им изпитания ще дойдат срещу българския отбор Лудогорец", отбелязва изданието. Както е известно, Тотнъм вече пътува този сезон до България, за да се срещне с Локомотив (Пловдив) в предварителните кръгове на турнира. А ето как коментираха жребия от Лудогорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички