Шимунджа: Съдията изнерви мача, не разбирам Стоилов


Шимунджа: Съдията изнерви мача, не разбирам Стоилов

4839 0

Предводителят на Лудогорец Анте Шимунджа опита да запази спокойствие след края на срещата с Левски, загубена с 2:3 от "орлите". Треньорът заяви, че съдийските решения са изнервили двубоя, но няма обяснение за грозните сцени, които се получиха след края на мача.

"Мачът беше много труден, а в краая и нервен. Подобни неща могат да се случат понякога. Левски направи две-три хубави атаки, спечели няколко корнера и ни притисна. Опитахме се да отговорим, но няколко грешки в рамките на 5 минути доведоха до два гола в нашата врата", каза той.

"Не е приятно да загубиш по този начин, но трябва да го приемем. Нямам представа защо треньорът на съперника реагира така след мача. Опитахме са да го успокоим. Важността на мача беше огромна и затова имаше толкова нерви и грешки. Не искахме да изнервяме обстановката, но при такива решения на рефера нещата се променят", говори Шимунджа.

"Искаме да спечелим Купата, не сме се отказали. Предстои още един мач, ще бъде трудно, но трябва да се справим", заяви Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички