Шеф в Лудогорец видя как Стяуа громи


Шеф в Лудогорец видя как Стяуа громи
Снимка: БГНЕС

1285 0

Лудогорец се довери на един от директорите си за разузнаването на съперника в плейофите на Шампионска лига Стяуа, съобщава "Тема Спорт". Първенецът на Румъния разгроми снощи Пандури с 6:0 на "Генча" в мач от четвъртия кръг. На трибуните пък бе главният селекционер и спортен директор на разградчани Методи Томанов.

Той е бил предпочетен за съгледвач на срещата заради отличната си преценка и добрите си анализи. Предвид големите амбиции на клуба в Шампионска лига и предстоящия мач с ЦСКА е било решено Томанов да замине за Румъния, а Георги Дерменджиев да остане в Разград и да се концентрира върху работата си с отбора.

Досега през последната година клубът винаги се доверяваше на Явор Вълчинов да разузнава съперници в Европа. Именно той изготви и анализите за играта на Партизан, ПСВ Айндховен, Динамо Загреб, Черноморец Одеса, Лацио, които в крайна сметка помогнаха изключително много на Стойчо Стоев при избора на тактика. Помощникът обаче бе освободен преди две седмици заедно със старшията.

Утре Томанов и Дерменджиев ще изгледат заедно срещата на запис и ще дискутират силните и слабите страни в отбора на Стяуа. Директорът ще предостави и подробен анализ за спецификата в играта на основните футболисти на румънския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички