Треньорът на Стяуа (Б) шпионира Лудогорец


Треньорът на Стяуа (Б) шпионира Лудогорец

1286 0

Треньорът на Стяуа (Б) Константин Гълка ще наблюдава на живо днешното дерби между Лудогорец и ЦСКА. Воденият от него отбор ще играе срещу тима от Разград в мач за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Стяуа се намира в отлична форма, след като разгроми с 6:0 Пандури в петък, а всичките голове отбеляза Клаудиу Кесеру.

"Мачът срещу Лудогорец във вторник ще бъде много труден и аз мисля, че двата отбора са с изравнени шансове. Ще се чувства и огромното напрежение, защото няма по-важни срещи от тези за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Започваме подготовката да предстоящия двубой от днес, а аз ще пътувам за България, за да гледам Лудогорец срещу ЦСКА", каза заяви Константин Гълка.

Той коментира и победата над Пандури.

"Изиграхме много силен мач, въпреки че започнахме сравнително трудно и съперникът направи няколко добри положения за гол. В това имаше логика, защото в състава ни имаше и някои нови момчета. След това обаче заиграхме по-организирано и нещата започнаха да ни се получават. Кесеру се представи толкова добре, защото имаше също толкова голяма помощ от своите съотборници", каза още треньорът на Стяуа (Б).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички