Сериозен удар за Лудогорец - без най-добрия си футболист на старта на ШЛ


Сериозен удар за Лудогорец - без най-добрия си футболист на старта на ШЛ

1261 0

Тимът на Лудогорец има сериозни проблеми за разрешаване непосредствено преди участието си в квалификациите за групите на Шампионската лига. Освен че "орлите" не са изцяло готови със селекцията си, в Разград ще трябва да се справят и без най-добрия си фуболист в последните 4 сезона - Марселиньо, припомня "7 дни спорт".

Бразилският футболист ще пропусне двубоя от втория предварителен кръг на най-престижния европейски турнир срещу Милсами. Той ще трябва да изтърпи наказание от една среща заради червения картон, който получи в последния двубой от групите миналата година.

Марселиньо се отърва с леко наказание, тъй като според правилата на УЕФА, ако провинението не е много сериозно червеният картон означава наказание от 1 двубой. Атакуващият футболист на Лудогорец получи червен картон в мача срещу Реал Мадрид заради игра с ръка в наказателното поле.

Наставникът на Лудогорец Бруно Рибейро има само няколко дни, за да намери алтернативен замесник на Марселиньо. Ситуацията става още по-сериозна, при положение че "орлите" все още не разполагат и с централен нападател.

Двубоят с Милсами е в Разград на 14 юли

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички