Лудогорец с нова офанзива за таран на Сантандер


Лудогорец с нова офанзива за таран на Сантандер

1275 0

Лудогорец не се е отказал от намеренията си да се подсили с качествен нападател. В последните дни шампионите са се насочили към своя цел от януари, пише "Меридиан мач". Става дума за голмайстора на Расинг Сантандер Мамаду Коне.

Проблем за евентуален трансфер ще бъде високият рейтинг на Коне в Испания. Той е в трансферните планове на Валядолид, Бетис, Овиедо и Ейбар.

23-годишният таран е бил младежки национал на Кот д'Ивоар и още на 18-годишна възраст е купен от Сантандер за 240 000 евро. От дебюта си на 15 октомври 2011 г. при 0:3 от Барселона печели доверието на треньора Ектор Купер и е безспорната звезда на тима.

През сезон 2013/14 Коне вкарва 18 гола и помага на изпадналия Сантандер са се върне в Сегунда дивисион. През изминалата кампания пак е водещ голмайстор със 7 попадения, но през февруари къса кръстни връзки на дясното коляно, което налага операция и отсъствие от терените за 6 месеца. Отсъствието му бе и главната причина Сантандер да изпадне, след като завърши сезона само на точка зад последния оцелял Осасуна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички