Сектор Б: Дяков е селско капитанче, а Моци да дойде при нас


Сектор Б: Дяков е селско капитанче, а Моци да дойде при нас
Снимка: Иван Йочев

4434 0

От фонд "Сектор Б" излезнаха с деклариция, чрез която искат халфа на Лудогорец Светослав Дяков да бъде наказан незабавно! Капитанът на разградчани си навлече гнева на "сините" фенове след като си позволи да наплюе защитника на Левски Борислав Стойчев. Мачът завърши 3:2 в полза на столичани.

Реферът на двубоя Георги Кабаков видя грозната случка и вдигна жълт картон на Дяков. Феновете на Левски обаче искат БФС да обърне специално внимание на случая и да накаже сурово капитана на Лудогорец.

Eто декларацията на „Сектор Б":

"Момчета, снощи бяхте брилянтни! Няма да изпадаме в излишни главозамайвания, недейте и вие. Има още много път. Но снощи бяхте голям отбор и бяхте Левски. А голям Левски никой не може да победи. Благодарим ви за емоцията!

До левскарите, които снощи наскачаха с думите: „Това е моят Левски". Приятели, няма мой, ваш и чужд Левски. Левски е само един. И когато е слаб, и когато е силен - Левски е само един. Левски се подкрепя винаги, или не се подкрепя изобщо...

До БФС и официален апел към ръководството на ФК Левски да вземе отношение. Преди време футболист на Левски бе наказан по видеозапис след края на мача и пропусна възлов двубой на „сините". Тогава БФС много изненадващо се „самосезира" и наказа нашият състезател. Настояваме това да се случи и със селското капитанче за ритниците, ударите и плюнките му, които цяла България видя.

Някак не беше много национално, обединително и патриотично, но може би е някаква друга кауза, която още не разбираме. На полубожеството Моци му пожелаваме следващия път да не спира до рекламните пана, а да ги прескочи и да дойде при нас, за да ни покаже „ушички". И това не беше никак православно и национално. Футболистите на Лудогорец се държаха като клубен отбор, а не като национален, което не им прави чест.

Голяма левскарска публика снощи. Подкрепяме и обичаме ЕДИНСТВЕНО Левски София."

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички