Само "железничарите" са капо с Лудогорец


Само "железничарите" са капо с Лудогорец

1039 0

Локомотив (Сф) е единственият столичен отбор, който все още е капо срещу Лудогорец в А група. "Железничарите" не са взели нито една точка срещу днешния си съперник. В шестте мача досега те са инкасирали само поражения, като са отбелязали едва 2 попадения.

И трите срещи, в които "червено-черните" бяха домакини, завършиха с един гол разлика в полза на Лудогорец - 0:1 през сезон 2011/12 на "Българска армия", 0:1 през 2012/13 в Своге и 1:2 през миналата кампания в "Надежда". На два пъти точен за зелените в тези срещи е бил Михаил Александров, а по едно попадение са добавили Марселиньо и Гъргоров. За "железничарите" пък се е разписал Румен Трифонов.

Останалите софийски тимове - Левски, ЦСКА и Славия, са взели поне по точка. Най-силно срещу разградчани се представят "сините", които от 8 мача имат 2 победи и са вкарали шест попадения. Славия има в актива си победа и равенство или общо 4 точки. Така освен за Локо (Сф) Лудогорец е табу и за ЦСКА. "Армейците" обаче са стигнали до 2 равенства в общо 9-те мача с шампионите в А група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички