Диян Петков: Санкцията ми е фарс, съдията е некадърник


Диян Петков: Санкцията ми е фарс, съдията е некадърник

1708 0

Помощник-треньорът на Локо (София) Диян Петков е уверен, че тимът може да измъкне нещо от мача с Лудогорец. Двубоят е в събота от 18:00 в "Надежда". "Закъсняхме малко със селекцията, заради което сега някои от играчите ни са назад с подготовката. Но се представяме далеч по-добре отколкото миналия сезон. Реалисти сме и знаем слабите си места и докъде се простират възможностите ни, но ще опитаме да излъжем Лудогорец, както го направихме с Литекс.

Срещу "оранжевите" показахме и добра игра. Мисля, че в момента хората са позитивно настроени към случващото се в отбора и затова са зад нас. Надявам се обаче до края на месеца да се подсилим в офанзивен план с още двама футболисти, защото имаме някои трудности", заяви Диян Петков пред "Тема Спорт".

Той коментира и отстраняването си срещу Хасково. Заради него Петков бе наказан с 2 мача и глоба от 1000 лева.

"Санкцията е пълен фарс. Този съдия Мартин Стоименов е най-големият некадърник. Не може млад човек като него да напише такъв лъжлив пасквил. Той не е никакъв рефер, напъва да е съдия, но е отвратителен човек и не става. Това момче се бута изкуствено, но най-лошото е, че лъже. Той е племенник на Илияна Раева и затова постоянно е горе. Но футболът му е далечна материя.

Бях наказан без никакво основание. Питах Ангел Бончев, който бе наблюдател, защо ме е изгонил, и той ми каза, че няма нищо и затова въобще не е описал ситуацията. Заради този олигофрен Стоименов обаче ще ми вземат парите, а той ще си прибере хонорарчето, въпреки че беше безобразен. Какъв съдия може да бъде той при такива лъжи?

Далеч съм от мисълта, че сме изиграли супермач, но реферът допусна редица грешки, не ни даде и абсолютна дузпа", обясни ядосано Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички