Ромео Сурду: Дразних Моци на терена, "спортно-агресивно"


Ромео Сурду: Дразних Моци на терена, "спортно-агресивно"
Снимка: Getty Images/Guliver

1210 0

Капитанът на Милсами в мача срещу Лудогорец (1:0) - Ромео Сурду, разкри, че е дразнил звездата на разградчани и негов сънародник - Козмин Моци, след мача. Той не разкрива какво точно е казал на защитника, но сподели:

"Говорих си малко с Препелица преди мача. С Моци - повече, дразних го на терена. С него имаме закачка отпреди", заяви Сурду пред "Prosport". Запитан дали закачката е спортна, той отговори: "Спортно-агресивна".

"Много труден мач беше, знаех го от самото начало. Знаех, че са по-силни от нас и имат играчи, които са по-стойностни от нас. Но се подготвихме добре за мача, бяхме компактни. Те имаха повече възможности от нас и това е нормално. Но стиснахме зъби, вложихме се и резултатът е налице", коментира румънецът.

Той е на мнение, че Лудогорец няма да бъде елиминиран лесно, въпреки загубата в първия мач. "Те са много силен отбор, а ние с момчетата си казахме преди мача: "Това е нашият момент! Нека направим така, че да се чуе за нас в цяла Европа. Направихме нещо уникално. Горд съм в този момент. Горд съм с колегите си, с персонала, с треньорите, с всички. успяхме да впечатлим жяла Европа, видяхме, че за нас писаха в сайта на УЕФА. Реваншът обаче ще е много труден", уверен е Сурду.

Интерес представлява и заглавието на интервюто с играча в "Prosport". Там се отбелязва, че Сурду е капитанът, който е отмъстил за Стяуа, побеждавайки Лудогорец в разград. Това показва, че румънците още не са преглътнали драматичната елиминация на Стяуа от българския шампион през изминалата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички