Дерменджиев: Лудогорец пак ще играе в групите на Шампионска лига


Дерменджиев: Лудогорец пак ще играе в групите на Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

1483 0

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев е на мнение, че новите футболисти в тима не са се сработили с по-старите играчи. Това, както и отсъствието на звездата Марселиньо, е в основата на загубата в първия мач във втори квалификационен кръг на Шампионска лига от Милсами. Разградчани отстъпиха с 0:1.

Както е известно, в отбора взеха Лукас Саша, Сисиньо, Цветелин Чунчуков, Андрей Препелица, Милан Борян и Джоди Лукоки.

"Първите мачове винаги са трудни. Липсата на Марселиньо оказа влияние. Той е барометърът на отбора. Синхрона на играчите го няма. Не са сработени. Треньорът Рибейро имаше малко време, за да се запознае с качествата им. В следващия мач Лудогорец ще изглежда по различен начин. Ще покаже истинското си лице", коментира Дерменджиев пред "България Днес".

Той е на мнение, че вратарят Владислав Стоянов не е най-големият виновник за допуснатия гол. "Цялата защита носи отговорност за попадението", казва той.

Дерменджиев е оптимист за класирането на Лудогорец в следващия кръг, въпреки поражението.

"Отборът има потенциал да надскочи представянето си от миналата година. Запазиха се основните футболисти. Те имат опит в подобни мачове. Вярвам, че Лудогорец ще играе наесен в групите на Шампионска лига отново", сподели специалистът, вкарал разградчани в групите на турнира през 2014 г.

Според наставника вината за загубата не бива да се хвърля върху Бруно Рибейро.

"Той е млад и амбициозен. Смятам, че ще се справи. Нужно му е още малко време, за да се приспособи към отбора", категоричен е Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички