Рик Джонатан: Искам да продължа да подобрявам рекорди и да имам невероятен сезон


Рик Джонатан: Искам да продължа да подобрявам рекорди и да имам невероятен сезон
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1863 0

Бразилският нападател на Лудогорец Рик Джонатан вече възстановен от тежката си контузия и и ще в състояние да играе в мача от Първа лига срещу Ботев Враца. В тази среща той ще има възможност да запише своя мач №50 с екипа на разградчани.

23-годишният щурмовак вече има завоювани две шампионски титли с „орлите“. Носител е и на Купата на България. В началото на календарната година той се подложи на операция на скъсани връзки на коляното.

"Да се наложиш в Европа е предизвикателство за всеки бразилец. Това, че ще достигна квотата от 50 мача ми носи голямо удовлетворение, защото съм на добър път. Клубът ни подкрепя винаги, за да може да дадем най-доброто от себе си. Надявам се да остана и да продължа да подобрявам рекорди", обяви Джонатан пред сайта „sambafoot.com“.

"Не мога да опиша чувството да се върна на терена, да усетя отново адреналина от играта. Искам да имам невероятен сезон и се надявам да продължа да печеля титли, като нося радост на феновете", заяви още бразилецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Михаил Александров: Лудогорец не трябва да маха Петев! Десподов не е грешник, малцина няма да трепнат при такава дузпа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички