Рибейро: Отборът игра много добре


Рибейро: Отборът игра много добре
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1201 0

Старши треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро поздрави своя тим след двубоя срещу руския Зенит. Мачът прекратен малко преди края на първото полувреме заради буря, но наставникът в доволен от показаното от неговите играчи.

„Зенит е много добър отбор и затова дойдохме да играем с тях и съм доволен от това, което направиха през първото полувреме. За мое съжаление мачът не успя да завърши, условията не са добри. Но отборът игра много добре, направи това, което исках от тях“, сподели Рибейро пред Диема Спорт.

Той коментира и отношенията си с треньора на Зенит Андре Вилаш-Боаш: „Ние сме приятели, имахме приятелски разговор. Той ме поздрави за тактиката, която избрах и затова че не им позволихме да вкараме гол. Ние сме португалци и сме в добри отношения.“

„Имам желание да играем срещу тях (Зенит) отново. Днес играхме много добър футбол, искам да играем така и занапред. Нашата цел е да влезем в груповата фаза на Шампионската лига и да играем хубав футбол, какъвто се получи днес.“, добави още наставникът.

„Играчите, които не взеха участие в мача, в момента правят тренировка. Имаме много малко време, правим тренировки в петък, събота и неделя, а в понеделник пътуваме. Ще продължаваме да работим, има какво да подобряваме. Следващият мач трябва да бъде спечелен“, категоричен е Рибейро.

Двубоят на Лудогорец с Милсами е във вторник в Разград. Реваншът е седмица по-късно в Молдова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички