Рибейро: Не треньорът, а структурата е проблемът на Лудогорец


Рибейро: Не треньорът, а структурата е проблемът на Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

994 0

Бившият треньор на Лудогорец Бруно Рибейро обяви, че ръководството е опитвало да се меси в работата му. Португалецът бе уволнен дисциплинарно от клуба само два месеца, след като бе избран за заместник на Георги Дерменджиев.

При освобождаването си португалецът направи любопитни разкрития, сред които, че са били пратени фенове пред дома му, за да го сплашат. Тогава 40-годишният треньор се закани да си търси правата във ФИФА.

"Ситуацията в Лудогорец беше много сложна. Оставих отбора, когато беше само на точка от върха. Сега са на 6 точки след първия. Със сигурност проблемът не беше в треньора. Проблемът има общо със структурата в клуба, а тя не беше перфектна. Не ме оставяха да работя. Привличането на нови играчи трябваше да се съобщава на треньора, тоест на мен, но това не се случваше", обясни Рибейро, цитиран от "Тема Спорт".

Той разкри, че е отхвърлил много добра оферта, за да подпише с Лудогорец.

"Съжалявам, че не приех коректното предложение, което имах (б.р. - от Кардиф). Исках да се пробвам в Шампионската лига и затова отидох в България. Сега целта ми е да започна работа в Англия. Моят агент работи върху тази възможност и чакаме оферта. Не знам какво ще се случи, но искам да се върна възможно най-скоро към професията след двумесечна пауза", каза още специалистът.

Бруно Рибейро бе начело на Лудогорец в само седем мача във всички турнири. В тях той записа 2 победи и четири загуби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички