Владо Стоянов щастлив, че Дерменджиев отново е в Лудогорец


Владо Стоянов щастлив, че Дерменджиев отново е в Лудогорец

1015 0

Владислав Стоянов изрази съгласието си с Ивайло Петев да направи лагер сбор с контрола срещу младежкия национален отбор по футбол, вместо да се търсят международни противници.

"Така са решили, да направим тази контрола. На този етап явно най-добре е така. Ние футболистите го приемаме, и сме длъжни да се раздаваме на 100%. Лично аз идвам и давам 100% от себе си, кога ми се получава, кога не, аз давам всичко от себе си," заяви Стоянов.

"Бяхме събрани хора, които за първи път се събираме, трябваше и да се запознаят момчетата с изискванията на треньора. Младежкият отбор отдавна е заедно, познават се и от преди това, нормално е да играят добре, и мотивацията е по-голяма. Поздравявам ги за бойката игра. Според мен бе полезна контрола, имаше доста нови хора, треньорите да се запознаят с тях, и да видят на кого може да се разчита".

Вратарят на националите отдели време и за клубния си тим, като изрази радостта си от завръщането на Георги Дерменджиев в Лудогорец.

"Неприятно започнахме, нищо фатално не е станало. 6 точки, има доста кръгове до края, и доста директни двубои. С връщането на Жоро Дерменджиев мисля че нещата ще си дойдат на мястото. Мисля, че още в мача с Пирин, въпреки че не победихме, се видя неговият почерк. Бат Жоро има две седмици да поработи сега, и се надявам още в следващия мач да излезем от игровата криза. Когато играта на отбора не върви, треньорът да понесе негативите. Смятам, че с връщането на Жоро Дерменджиев нещата ще се върнат на мястото", каза Стоянов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички