Решено: И "Герена" приема Шампионска лига


Решено: И "Герена" приема Шампионска лига

1547 0

След 2006 г. Левски отново ще се докосне до Шампионската лига. Това стана ясно вчера, след като бе решено мачовете от Младежката шампионска лига да се играят на стадион "Георги Аспарухов".

Първоначалната идея на разградчани е била срещите да се провеждат на близкото до "Васил Левски" съоръжение на ЦСКА "Българска армия". Както е известно, двубоите на малките "орли" с децата на Реал (М), Ливърпул и Базел ще се играят в дните на мачовете на първия отбор, но от 16.00 часа.

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обаче се е отказал от този вариант, тъй като е бил подразнен от думите на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, който заяви, че ще подкрепя Ливърпул в срещите с българския шампион. Другата причина са феновете на "червените", които викаха за Стяуа в мача срещу "орлите" в плейофа на Шампионска лига.

От своя страна ръководството на Левски няма нищо против, тъй като в касата на клуба ще влязат около 20 000 лева. Очаква се Лудогорец да поеме и евентуални подобрения на стадиона, ако от УЕФА имат допълнителни изисквания към спортното съоръжение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички