Лудогорец представи официално новите си попълнения


Лудогорец представи официално новите си попълнения
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2224 0

Лудогорец представи официално новите попълнения Пламен Илиев и Адриан Попа, както и треньорът на вратарите - легендата Здравко Здравков. В понеделник сутринта двамата получиха фланелките с номера съответно 23 и 77 от изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев.

Румънският национал тренира с Лудогорец от началото на подготовката, докато националният страж се присъидини към новия си тим в неделя вечерта. Илиев вече проведе две занимания под ръководството на Здравков.

"Дойдох в клуб, който винаги има високи цели. Вярвам, че ще помогна на Лудогорец да стане шампион, да спечели купата на България и на реализира нов пробив в евротурнирите. Смятам, че този трансфер е много добър за мен. Лудогорец е тим, в който всеки български футболист би искал да играе. Заварих страхотен колектив и се радвам, че ще съм час от него", допълни вратарят на националния отбор на България.

"Познавам Лудогорец не само заради мачовете със Стяуа през 2014 г. Тук играят мои приятели и сънародници. Вярвам, че ще постигнем успехи и отново ще влезем в групите на Шампионската лига. Лудогорец е популярен в Европа и света и аз съм радостен, че ще продължа кариерата си в такъв доказан отбор", категоричен бе Адриан Попа, който напрами име в Стауа, а впоследствие игра в Саудитска Арабия и английския Рединг.

Междувременно капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов коментира възможността да премине в състава на Лудогорец. Какво каза Попето - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички