Ренан дос Сантос: Целта на Лудогорец в Лига Европа е... трофеят!


Ренан дос Сантос: Целта на Лудогорец в Лига Европа е... трофеят!
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4351 0

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков снощи обяви, че отборът гони излизане от групите на Лига Европа. Вратарят на тима Ренан дос Сантос обаче разкри, че целите на българския шампион е... спечелването на титлата в турнира!

Дос Сантос разкри изключително амбициозната цел на разградчани пред медии в Бразилия. Както е известно, Лудогорец се класира за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир и ще има за съперници отборите на Байер Леверкузен, Цюрих и АЕК Ларнака.

"Вярвам много в нашия потенциал. През миналия сезон ударихме греда, но не можем да забравим, че целта е наистина да отидем далеч в Лига Европа. Направихме първата голяма крачка, която беше да достигнем груповата фаза. Сега се впускаме в гонитба на останалите. Знам, че можем да направим това и сме много мотивирани. Вярваме в титлата. Това е нашата голяма цел", заяви Ренан пред lance.com.

"Доволен съм, че записах още една суха мрежа, но трябва да отбележа, че заслугата е на целия отбор. Когато екипът е добър и балансиран, всеки може да блесне по-лесно в ролята си", допълни стражът на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички