Рекордьор от Лудогорец продължава в чужбина


Рекордьор от Лудогорец продължава в чужбина
Снимка: ludogorets.com

1444 0

Защитникът на Лудогорец Алекс Барт най-вероятно ще смени клубната си принадлежност след края на сезона. Както е известно, договорът на французина с "орлите" изтича през юни, а към момента няма индикации той да бъде продължен. Засега първи вариант пред играча е клуб от чужбина, пише "Меридиан мач".

От Разград вече няколко пъти разкриха, че с представянето си до края на сезона Барт сам може да си заслужи нов контракт. Но не се вижда как бившият футболист на Литекс ще го направи, като пред него има трима футболисти, които към днешна дата треньорът Георги Дерменджиев предпочита за центъра на защитата. Това са Козмин Моци, Георги Терзиев и Александър Александров.

През миналия сезон Барт бе сред основните футболисти на Лудогорец, като заедно с Моци изнесоха тежестта на повечето евромачове. От началото на тази кампания обаче французинът има постоянно проблеми с контузии, заради което почти не е играл в официални мачове. Той записа само 5 срещи в "А" група от 19 възможни.

По време на подготовката Барт хвърли много усилия, но се вижда, че е далеч от най-добрата си форма. Французинът държи един любопитен рекорд в "А" група. Той има 5 поредни титли на България. Две от тях са с Литекс - през 2010 и 2011, а останалите са с Лудогорец - 2012, 2013, 2014.

В момента Барт може да преговаря с всеки клуб, който го пожелае.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички