Барт на тест за нов договор с Лудогорец


Барт на тест за нов договор с Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

1466 0

Защитникът на Лудогорец Александър Барт ще получи нов шанс да докаже, че има място в отбора. Договорът на централния бранител, който изтича в края на сезона, може да бъде подновен, пише "7 дни спорт". Това обаче ще се случи, само ако защитникът впечатли с изявите си през пролетния дял на първенството.

През последните 6 месеца французинът почти не игра, след като лекуваше най-различни контузии. Той записа едва 5 мача в „А" група, в които вкара 1 гол. Барт имаше и 2 мача в квалификациите за Шампионската лига, но след това се контузи.

В първите дни на новата година французинът е имал среща с ръководството, на която се очакваше да му бъде обяснено, че няма да се разчита на него за пролетния дял от първенството. В крайна сметка обаче ситуацията се промени на 180 градуса. Първоначално се смяташе, че той ще бъде четвърти избор след Моци, Терзиев и Сашо Александров. След като почти не беше ползван през есента, в момента Барт може да бъде дори и титулярна опция за Георги Дерменджиев и да си партнира с Моци в центъра на отбраната.

По време на подготовката треньорът доста често залага на него, а бранителят се представя изключително добре в контролите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички