Разград клекна пред Домусчиев и Лудогорец


Разград клекна пред Домусчиев и Лудогорец

1738 0

Местният парламент на община "Разград" клекна пред исканията на Кирил Домусчиев и ръководството на Лудогорец да бъде преразгледан и преработен договорът за отдаване на концесия на стадион "Лудогорец Арена".

Денят в Разград започна с мощен протест на феновете на тима, които скочиха на местната власт, която, по думи на собственика на "орлите", се опитва да извие ръцете на клуба с исканията си в договора за концесия.

Основна точка на раздор е искането на общината да получава 0.5% от нетния приход на Лудогорец, което се равнява на около 2000 хиляди лева месечно. Това условие е недопустимо за клуба, като ръководството заплаши да потърси нов дом за шампиона на България.

Кметът на Разград беше призован от Ангел Петричев да помисли сериозно върху договора, като резултатът от тези действия е налице - днес общинарите взеха решение да изчакат още 1 месец до обявяването на процедура за отдаване на концесия на стадион "Лудогорец Арена". Решението беше взето с мнозинство, като се очаква договорът да бъде преправен по вкуса на Домусчиев и компания.

Най-вероятно Лудогорец ще остане в Разград след март месец, а стадионът да бъде отдаден на концесия за период от 30-35 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички