При провал на "Лаута" - за първи път Лудогорец си връща треньор


При провал на "Лаута" - за първи път Лудогорец си връща треньор
Снимка: Иван Йочев

1365 0

Локомотив (Пловдив) може да върне Георги Дерменджиев начело на Лудогорец, твърди вестник "Тема Спорт". Според запознати, ръководството на шампионите вече е имало разговори с 60-годишния наставник евентуално да замени Ераносян на треньорския пост на тима. Това най-вероятно ще се случи при издънка в гостуването на "Лаута" днес от 17,30 часа.

В последните пет месеца Дерменджиев е без отбор, след като договорът му с Лудогорец изтече и не бе подновен. Преди гостуването на "Левски" той сподели, че съвсем скоро очаква да бъдат финализирани нещата около новия му отбор. Това може да е точно Лудогорец.

Индикациите за смяната на Едуард Ераносян са от дълго време. След фиаското за Купата срещу Локо (ГО) обаче настроенията срещу треньора са станали по-сериозни.

Очаква се договорът на Дерменджиев да бъде краткосрочен. Ангажиментите му най-вероятно ще са до края на първенството. Ако успее да стабилизира тима обаче, може да му бъде предложено и да остане и след това. С него в Разград почти сигурно ще се завърне и Стефан Генов, а в щаба ще остане и Радослав Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички