Престижно: Лудогорец ще спори с Барселона за награда в Европа


Престижно: Лудогорец ще спори с Барселона за награда в Европа
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2665 0

Социалният проект на Лудогорец "Improve yourself" е избран в Топ 4 от най-въздействащите проекти на европейските клубове за 2021 година!

В конкурса, който се провежда вече от няколко години, бяха номинирани десет проекта на отбори от Европа и техните фондации: Лудогорец, Барселона, Ювентус, Байер Леверкузен, Ливърпул, Хартс, Твенте, Шефилд Юнайтед, Атлетик Билбао и Мидълзбро.

Кандидатите в селектирания списък от четирима фаворити, които са Лудогорец, Твенте, Барселона и Мидълтън, са поканени да направят 15-минутно представяне на своя проект на предстоящата 16-та конференция на EFDN "#Morethanfootball" ("Повече от футбол"), която ще бъде организирана в Бреда, Нидерландия, на 9 и 10 ноември. След всичките четири презентации присъстващите членове на EFDN ще изберат организацията, която печели.

Победителят получава не само признание за изпълнението на най-иновативната и въздействаща програма на общността и социалната отговорност в европейския футбол, но също така печели цялостно, брандирано, модулно спортно решение Mini-Pitch System, което ще бъде разработено в партньорство между победилата организация, EFDN и спонсора Musco Lighting.

Проектът "Improve yourself" е част от социалната дейност на Лудогорец от две години. Той цели да помогне на хората да се подобряват ежедневно, използвайки ефекта от футбола и спорта като цяло - да бъдат здрави, да бъдат силни, да бъдат бързи, да бъдат умни, да бъдат първи, да бъдат ангажирани. Целта е в стремежа за постигане на високи лични резултати и изисквания към себе си.

Основни цели на проекта са:

- изграждане на трайни навици за здравословен начин на живот

- създаване на полезни навици за учене и жажда за нови знания

- алтернативни начини за активност у дома и в ежедневието

- принос за по -достъпна онлайн среда за учениците и съвременни дигитални ресурси

- насърчаване на благотворителни кампании

*Този проект обхваща не само младото поколение, но и възрастните, които дават добър пример, показвайки своите знания и умения, с които подпомагат развитието на децата и да им дават насоки за усъвършенстване.

Линк към официалната информация!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички