Предупредиха Лудогорец: Базел гони 1/8-финал в ШЛ


Предупредиха Лудогорец: Базел гони 1/8-финал в ШЛ

2883 0

Футболист номер 1 на България за 2013 година Иван Иванов е помогнал на Лудогорец в разузнаването на Базел, информира "Тема Спорт". 28-годишният защитник е дал информация за актуалното състояние на швейцарския шампион на "зелените".

Това е станало по време на лагер-сбора на националния тим преди световната квалификация с Люксембург (4:3), играна миналата седмица.

В Базел третират мача с Лудогорец като финал в Шампионска лига

В дните преди срещата Иванов е имал разговор с двама от националите на Лудогорец - Владислав Стоянов и Светослав Дяков. В него той им е обяснил, че "червено-сините" са вдигнали много сериозно нивото си и ще гонят участие на 1/8-финалите на Шампионската лига през този сезон.

Това може би е най-добрият отбор на Базел в последните 15 години, обявил настоящият защитник на Панатинайкос пред Стоянов и Дяков.

Иванов бе част от швейцарския първенец от август 2013 година до януари 2016. В първите месеци от престоя си той бе твърд титуляр за тима, но получи тежка контузия в коляното в началото на 2014-а, която го извади от терена за две години и доведе до раздялата му с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички