Преди Шампионска лига: Ще обезоръжи ли Лудогорец атаката на съперника?


Преди Шампионска лига: Ще обезоръжи ли Лудогорец атаката на съперника?
Снимка: ludogorets.com

1402 0

Във вторник стана ясен жребият за първия квалификационен кръг на Шампионска лига, където родният представител Лудогорец ще премери сили с косоварския шампион - Балкани. 

Двубоите между двата тима ще са на разменено гостуване и ще се проведат в периода 11 - 12 и  18 - 19 юли, като реваншът ще е на "Хювефарма Арена" в Разград. 

Известният български журналист Методи Шуманов направи любопитна вметка около жребия днес, а именно, че родният шампион от известно време проявява интерес към звездния нападател на Балкани - Албион Рахмани. 

Интерес от Лудогорец

През изминалия сезон той вкара 16 гола в 29 мача от шампионата, а в евротурнирите се разписа 7 пъти в 14 срещи. Той е висок 187 см. и играе добре и с двата крака. Интерес към него проявява Динамо Загреб, както и Ференцварош, но според информациите - Лудогорец е фаворит за подписа на играча.

Сега остава неяснотата, ако двукратният шампион на Косово реши да се раздели с нападателя си и той продължи на "Хювефарма Арена", дали няма да остане в настоящия си клуб поне до европейските битки с "орлите".

Вижте всичко най-интересно около съперника на Лудогорец - Балкани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички