"Искат ме от Висшата лига": Бърнард Текпетей иска да си ходи от Лудогорец


"Искат ме от Висшата лига": Бърнард Текпетей иска да си ходи от Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

12898 0

Една от големите звезди на Лудогорец - Бърнард Текпетей, не крие намеренията си по време на зимния трансферен прозорец. Фланговият състезател споделя открито, че желае да напусне "Хювефарма Арена".

Пред ганайското радио "Asempa FM" крилото дори стигна още по-далеч, заявявайки, че е получил оферта от клуб от не къде да е, а от Висшата лига на Англия. Не каза за кой точно става въпрос.

Според информациите, най-сериозен интерес към 26-годишния футболист проявяват двата балкански гранда Цървена звезда и Динамо Загреб. Изглежда обаче малко вероятно той да се насочи към тях.

Още: Георги Илиев-Майкъла посочи кой трябва да е президент на БФС и отсече: Бербатов е най-подходящ за вицепрезидент на централата

Какво каза Текпетей?

"Да кажем така - аз съм футболист, който обича да се състезава. Много съм амбициозен. Ще видим какво ще се случи в края. Англия, Франция, можем да кажем и Италия. Но главната ми цел е да играя в Англия. Към това се стремя", категоричен бе ганаецът на въпрос за бъдещето си и продължи. 

Има ли интерес към него и какво може да се очаква?

Още: Лудогорец започва 2024-та година в София, "орлите" ще изиграят общо 6 приятелски мача

"Да! Имам оферти от клубове от Висшата лига, но ще видим какво е решил Господ за бъдещето ми. Не мога да кажа, че ще остана в Лудогорец, защото съм футболист, който винаги търси конкуренция и израстване.

Работим и очакваме с нетърпение да осъществим трансфер през този прозорец. Но ако не успеем, няма проблем. Ще остана и ще помогна на отбора си да се бори за титлата, за да има право на участие в квалификациите за групите на Шампионската лига" допълни още Бърнард Текпетей.

Трансферен удар: Станимир Стоилов взима Тодор Неделев в Турция?

Пробвал да бяга от ЦСКА в Лудогорец си намери нов клуб едва след 916 дни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички