По волята на чужденците: В Лудогорец тренират само сутрин


По волята на чужденците: В Лудогорец тренират само сутрин
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1109 0

По настояване на чужденците в Лудогорец тренировките на отбора до дербито срещу Левски в събота ще бъдат само сутрин, информира вестник "24 часа". Те успели да измолят наставника Димитър Димитров-Херо с мотива, че преди обяд са по-свежи, а до вечерта вече били капнали от чакане. Първоначално плановете на Херо включваха занимания от 19 часа в оставащите дни до края на първенството.

От последните две тренировки отсъстваше централният нападател Якуб Свиерчок. Полският национал е отпрашил спешно за родината си, за да държи изпити. Свиерчок трябваше да се прибере в сряда вечерта и тази сутрин да тренира със съотборниците си.

На облекчен режим се подготвя Джоди Лукоки, който заради болежки в бедрото пропусна мача срещу ЦСКА. Прогнозите са холандският бързак да се включи в тренировките наравно с останалите в четвъртък и петък и да бъде на разположение за двубоя с Левски.

Вандерсон все още не е напълно излекуван от вирусно заболяване, но вече тренира пълноценно.

Отшумяла е контузията и на вратаря Ренан дос Сантос, който се похвали с български паспорт пред медиите в родината си.

Халфът Абел Анисе, който претърпя операция на предни кръстни връзки на коляното в началото на месеца, ще остане още 30 дни в клиниката в Барселона. Там ще започне и първите рехабилитационни процедури. Идеята е националът на Мадагаскар да се възстанови по-бързо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички