Херо: Лъжа е, че съм бил поканен в Левски и съм отказал


Херо: Лъжа е, че съм бил поканен в Левски и съм отказал
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1755 0

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо говори за изминалия сезон и какви са целите на тима в предстоящия сезон. 

"Имахме в лицето на Левски и ЦСКА сериозна конкуренция. Те направиха добра селекция и бяха конкуренти до последно за шампионската титла. Смятам, че нашият отбор заслужено спечели четири кръга преди края и се поздрави с успех. Уважавам мнението на всеки един човек.

Всеки има право да коментира и говори, каквото си иска. Другите отбори се клатушкат в мачовете с напрежение, при нас това нещо го няма. В Лига Европа отстранихме Истанбул Башакшехир и Хофенхайм, а това са отбори със 150 милиона и 120 милиона евро бюджет. Знаем нивото на шампионатите в Турция и Германия", заяви Херо пред Канал 3.

"Нашият отбор има изграден стил през годините, както и самочувствие, което се дължи на срещите в Лига Европа и в Шампионска лига. Футболистите ни могат да играят под напрежение и това оказа най-сериозно влияние върху пътя ни към титлата".

Димитър Димитров призна дали ще продължи да ръководи българския шампион през следващия сезон: "След като работим по отношение на селекция и лагери, спекулациите са излишни. Чувствам се щастлив в Лудогорец. Нашата основна цел е да се борим за влизане в Шампионска лига, но основно е да играем в Европа".

Той също така коментира и слуховете, че преди време е отказал на Левски да се завърне в отбора. "Мит е, че съм бил поканен в Левски и съм отказал. Абсолютна лъжа и измислица, но не е толкова важно. Не им прави чест на хората, които го измислиха това нещо. По-назад в годините бях решил да бъда в Левски, но знаете защо не се получи - заради селекцията, беше бламирана селекцията. Това обаче беше преди да замина за Казахстан, ако си спомняте за отношенията с Георги Иванов и т.н. Приключил съм всичко. Всичко е история, минало, приключил съм го в добрия смисъл на думата.

Дали имам амбиции един ден да се върна на стадион "Георги Аспарухов"? Във футбола всичко е възможно, разбира се. Никога не отричам, много се спекулира с моите симпатии към Левски. Винаги срещу Левски съм играл сериозно и отговорно, но тръпката и любовта ми към този клуб винаги ще остане. Мога никога да не работя в Левски, няма значение. Въпрос на време е Левски да развие потенциала, който има. Радвам се, че успяха да спечелят срещу ЦСКА и им желая от сърце успех и срещу Славия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички