Плюнки и обиди по Петричев, той: Не мислим лошото на ЦСКА


Плюнки и обиди по Петричев, той: Не мислим лошото на ЦСКА

1614 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев преживя неприятни моменти след равенството на неговия тим срещу ЦСКА (1:1) в мач от 16-ия кръг на "А" група. Той бе наплют от фенове на "червените", докато говореше пред медиите, а по адрес на клуба му прозучаха скандирания "Мафия, мафия" и обиди.

"Неудачен мач за нашия отбор, коментира Петричев след мача. - Загубихме 2 точки в борбата за титлата. При всички случаи това цялото нервно напрежение няма как да не се е отразило и върху качеството на мача, и върху съдийството. Нищо фатално не се е случило от съдийски грешки. По-скоро беше нервен мач. Очаквах много повече положения, но за съжаление нямаше такива и пред двете врати. Не мисля, че хората, които обичат футбола, са останали доволни. Въпреки напрежението, мисля, че нашите момчета играха добре. Особено през цялото второ полувреме контролираха мача. Благодаря им за мъжката игра".

Той увери колегите си от ЦСКА и феновете им, че от разградския клуб нямат лоши намерения към тях.

"Искам да кажа на нашите колеги от ЦСКА и на феновете им, че никой в Лудогорец не мисли лошото на ЦСКА, това трябва да е ясно на всички. С поведението си в последните мачове го доказахме", категоричен бе директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички