Пластун за Лудогорец: Бях капитан, играех постоянно, а в един момент спрях да влизам в игра


Пластун за Лудогорец: Бях капитан, играех постоянно, а в един момент спрях да влизам в игра
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2163 0

Бившият защитник на Лудогорец Игор Пластун не пожела да разкаже в родината си защо е напуснал българския клуб. В отговора му на този въпрос пролича, че украинецът е обиден, но иска да остави това зад гърба си.

Признанието за Лудогорец

"В последните месеци реално отсъствах от Лудогорец по причини, за които не искам да говоря повече. Това е история. Имах договор до лятото, но моите агенти Сергей Серебреников и Вадим Шаблий, с които работя почти десет години, търсеха варианти. И така Ордабаси пое инициативата да ме привлече", обясни Пластун пред ukrfootball.ua.

Той заяви, че се отнася с любов към клуба все пак

Клубът е "болезнена тема" за него

"Нищо не се е счупило. Тази тема е много болезнена за мен. Това е футбол. Постоянно играех и бях един от капитаните, а в един момент просто спрях да влизам в игра и това продължи три месеца. Не искам да повдигам тази тема. Отнасям се с любов към Лудогорец, с който изживях много положителни емоции и моменти. Желая им успех", допълни футболистът.

Защо избра Ордабаси?

"Лудогорец е много солиден клуб. През годините никога не е имал финансови проблеми. Защо избрах Ордабаси? За мен при избора на клуб спортният компонент винаги е бил на първо място. Този отбор стана шампион на страната си и ще играе в квалификациите на Шампионска лига. Разбира се, този вариант ме очарова и веднага се съгласих. След това имаше малко работа на агентите ми и всичко се реши за ден-два", разказа още Пластун. По-рано Георги Дерменджиев отговори странно на въпроса иска ли играчи на ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички