Пластун: Очаквахме да спечелим титлата на 5 май, но ЦСКА се срина


Пластун: Очаквахме да спечелим титлата на 5 май, но ЦСКА се срина
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1568 0

Бранителят на Лудогорец Игор Пластун призна, че в клуба не са очаквали загубата на ЦСКА в мача с Ботев (Пд) и са очаквали да спечелят титлата в юбилейния мач на "червените" на 5 май. Украинецът разкри, че психологически срив след загубата в Разград е причината столичани да отпаднат рано от битката за титлата.

"Ние не смятахме, че ще станем шампиони в миналия кръг. Всички очаквахме златният мач за Лудогорец да бъде на 5-и май срещу ЦСКА, но основният ни конкурент падна от Ботев, което стана решаващ фактор", сподели Пластун пред КОМАНДЫ1.

Звездата на разградчани посочи, че спечелването на титлата е било трудно за играчите на Димитър Димитров.

"Трудно беше. Този път ЦСКА дълго време не ни изпускаше, като беше под нас на една точка. Не се чувствахме уверени на първото място. И само за последните три седмици конкурентът ни загуби много. Мисля, че при тях се получи психологически срив на 6-и април, когато Лудогорец победи ЦСКА с 3:2 и им избягахме с 6 точки", заяви украинецът.

"Българското първенство е доста добро. В първата шестица има сериозна конкуренция. останалите отбори са по-ниска класа. Но що се отнася до Лудогорец, нашият отбор единствено сам на себе си може да развали настроението. След отпадането от Милан в Лига Европа ние се съсредоточихме изцяло върху първенството и записахме серия от 14 поредни победи", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички