"План Б": Олимпиакос разкри причината да се откаже от Кирил Десподов


"План Б": Олимпиакос разкри причината да се откаже от Кирил Десподов
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4531 0

Вместо в Олимпиакос, голямата звезда на Лудогорец - Кирил Десподов, ще подпише с един от преките му конкуренти ПАОК. Тази новина разбуни духовете в Гърция и подтикна към сериозна доза критики по адрес на "червено-белите".

Десподов - план "Б"

Вицепрезидентът на "легендите" - Костас Карапапас, реагира остро на негативните реакции спрямо клуба за неуспеха в привличането на футболист номер 1 на България за изминалата година.

В своя Инстаграм профил специалистът заяви категорично, че асът на разградчани не е бил първата опция в списъка на Олимпиакос, отдавайки на това преминаването му при "черно-белите". Като такава той посочи Ола Солбакен, който наскоро бе привлечен под наем от Рома.

Ето какво написа Карапапас по случая в социалните мрежи:

"Трябваше да гледам филм, но ми изпратиха прекалено много глупости, написани от различни, несвързани с нашия клуб хора. Не искам нито един фен на Олимпиакос да се влияе от никого!

И така, безплатен урок:

Когато един отбор иска дясно крило, той има списък и говори с трима или четирима. Ако номер 1 в списъка, въпреки че изглежда малко вероятно, бъде привлечен, тогава имената по-долу, въпреки че са добри играчи, напускат списъка.

№1 в списъка на Олимпиакос беше Солбакен! Колко просто и все пак искате обяснения! Сега, ако ви притеснява какво говорят в Турция, Армения и Молдова, това е ваш проблем".

Каква сума извади ПАОК за правата на българския национал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички