7-цифрена сума: Кирил Десподов ще прибира страхотна заплата в ПАОК


7-цифрена сума: Кирил Десподов ще прибира страхотна заплата в ПАОК
Снимка: Getty Images

15141 0

Капитанът на българския национален отбор по футбол и Лудогорец - Кирил Десподов, е новото звездно попадение на гръцкия гранд ПАОК. С тази новина в събота вечер "гръмнаха" медиите в южната ни съседка.

"Орлите" и "черно-белите" са се договорили за трансфера на 26-годишния нападател. Сумата, която българският шампион ще получи за сделката, възлиза на 3,5 милиона евро.

Колко ще заработва Десподов?

Също толкова впечатляващо е и възнаграждението, което "господарите на Тесалоника" са обещали на фланговия състезател. В Гърция твърдят, че Футболист №1 на България ще прибира около 1 милион евро на сезон или близо по 85 000 евро на месец в продължение на 4 години.

Това е над 2 пъти повече от заплатата му на "Хювефарма Арена" в момента. Така "черно-белите" ще направят Десподов един от най-скъпоплатените си футболисти.

Кои прибират най-много в ПАОК?

Към момента линията от един милион в клуба преминават само трима играчи. Това са португалецът Нелсън Оливейра, който печели малко над 1.2 млн. евро, французинът Суалихо Мейте (1.4 млн. евро) и Андрия Живкович (1.8 млн. евро).

Междувременно разградчани пратиха друг свой играч в Чемпиъншип.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички