Петрович: Лудогорец умира, ако Домусчиев го напусне


Петрович: Лудогорец умира, ако Домусчиев го напусне
Снимка: БГНЕС

965 0

Бившият треньор на Литекс и Левски Люпко Петрович смята, че и тази година Лудогорец ще стане шампион на България, въпреки конкуренцията. Сръбският треньор изрази мнение, че, ако Кирил Домусчиев напусне разградския клуб, той няма да оцелее.

"Лудогорец е водещият отбор вече 5-6 години. Сега може за седми път да стане шампион. Но няма традиции. Традиции имат Левски и ЦСКА. Лудогорец има г-н Кирил Домусчиев, който вложи пари и направи големи неща, но няма публиката на Левски и ЦСКА. Един ден г-н Кирил Домусчиев може да реши да надгради. Мисля, че ако напусне Лудогорец, клубът няма да оцелее", коментира Петрович пред "Спортал".

Треньорът, който сега работи във Виетнам, посочи кога според него Левски ще се върне на мястото, което заслужава и отново ще печели титли.

"Ако един ден дойде човек като Домусчиев в Левски и вложи тези пари, Левски ще се върне на мястото си и ще стане шампион. Сега Гриша Ганчев е в ЦСКА. Води добре отбора, на втора позиция е. Полека се приближава, но засега Лудогорец има най-добрия тим и ще стане шампион", каза Люпко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички