Кешеру приключи с Лудогорец, преговаря с нов клуб


Кешеру приключи с Лудогорец, преговаря с нов клуб
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3803 0

Голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру не е подписал до този момент нов контракт с разградчани и най-вероятно ще смени клубната принадлежност. Румънецът има договор с шампионите до лятото на 2018 година и от януари може спокойно да преговаря с други клубове.

Причината за неразбирателството между играч е клуб е фактът, че Лудогорец не иска да плаща повече огромната заплата на нападателя, която е почти 800 000 евро годишно. В Румъния пишат, че Кешеру няма да получи предложение за нов договор и вече дори преговаря активно с евентуалния си бъдещ клуб.

Става дума за турския Алхисарспор. Според изданието Yeniasir преговорите са много напреднали. Клубът се намира на 12-о място в класирането в Турция.

"Аз съм у дома си в Орадея. Ще прекарам Нова година тук със семейството и приятелите си. В Разград трябва да бъда на 6 януари, но вече започнах да тренирам сам", сподели звездата пред gsp.ru.

"Радвам се да чуя, че съм вкарал най-много голове сред всички румънски футболисти. Имам амбицията да бъда по-добър през 2018 г. и по-ефективен", каза още Кешеру.

"Бях разочарован, когато не бях повикан в националния отбор и когато не играех в Лудогорец. Това беше положението и аз го приех, дори да беше разочароващо. Втората част от годината беше по-добра, мисля, че бих могъл да вкарам още повече голове. Щастлив съм и от тези 30, които съм постигнал, плюс 15 решителни пропуска", завърши румънецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички