Петричев: Тая надежда да вземем нещо на "Бернабеу"


Петричев: Тая надежда да вземем нещо на "Бернабеу"

1363 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев остава оптимист преди сблъсъка между неговия тим и европейския клубен шампион Реал (Мадрид). Двата тима се срещат в заключителния кръг на груповата фаза на Шампионска лига утре, като испанският гранд е в серия от 18 поредни победи.

"Вътрешно в себе си тая надежда, че можем да вземем нещо на “Бернабеу”, защото футболът е интересна игра и понякога има неочаквани обрати. Да, Реал е най-добрият отбор в света. Ще бъде изключително трудно, но все пак в спорта винаги трябва да бъдеш оптимист", разкри Петричев пред bTV.

"Не съм съгласен, че приказката приключва. Просто приключва една глава от приказката, за да започнем да пишем нова още следващата година. Аз лично искам да покажем игра, която да се хареса на хората, които обичат Лудогорец. Да накара нашите привърженици да се чувстват горди", допълва шефът на разградския клуб.

Той направи и равносметка за представянето на Лудогорец в турнира, в който записа дебютно участие.

"Изключително сме щастливи, че бяхме част от този турнир. Един уникален форум, където освен футбол могат да се видят и много други неща, които са полезни за бъдещето на нашия клуб. Натрупахме много опит и се надявам през следващата година отново да покажем най-доброто от себе си", коментира Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички