Петричев: Ще вземем само класен централен защитник


Петричев: Ще  вземем само класен централен защитник

771 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев разкри, че ако клубът привлече нов централен защитник, той трябва да бъде много класен, за да помогне на тима в изпълнението на целите му.

"Още в края на миналата година Георги Дерменджиев бе заявил пред ръководството, че иска още един централен защитник. При всички случаи има дискомфорт в това отношение, но имаме достатъчно млади момчета, които могат да влязат и да играят", коментира шефът на разградчани.

"Спокойни сме в това отношение. Не бързаме. Целта е ако се взима централен защитник, той да бъде от класа, за да ни помогне да се класираме за някои от групите на европейските клубни турнири“, поясни Петричев.

Относно информациите, които излязоха за Браян Ангуло и Абел Анисе, шефът обясни: "На този етап Ангуло е играч на Лудогорец. Имаше възможност той да бъде преотстъпен, но той продължава да тренира наравно с останалите момчета и е част от Лудогорец. Анисе е изключително важен играч на Лудогорец и това, което получихме като оферта, не ни удовлетворява".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички