Лудогорец смачка Стяуа в Турция


Лудогорец смачка Стяуа в Турция

1028 0

Българският шампион Лудогорец продължава силната си игра по време на подготвителния лагер в Турция. Днес в Белек възпитаниците на Георги Дерменджиев стигнаха до солидна победа с 3:0 над Стяуа (Букурещ), показвайки силен атакуващ футбол, особено през първото полувреме.

Още през първото полувреме Лудогорец тотално надигра своя съперник, като в 9' Лукоки едва не откри резултата, но вратарят Ница успя да се справи със ситуацията. Той обаче сбърка в 13', когато Марселиньо му отне топката. Последва пас към Вандерсон, който обаче спечели само корнер за своите.

Именно от това центриране падна и първият гол за Лудогорец. Козмин Моци се извиси над всички и с глава попари своите сънародници за 1:0.

Чак в 40' падна втория гол в полза на Лудогорец, след като Кишада с невероятен удар прати топката в горния ляв ъгъл на румънската врата, давайки комфортен аванс на своите.

През второто полувреме инициативата премина в контрола на Стяуа, но румънският гранд не съумя да се възползва от създадените положения. Вместо това резервата Чунчуков покачи на 3:0 в 90' и подпечата успеха на "орлите". 

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Витиня, Моци, Терзиев, Натанаел, Дяков, Саша, Вандерсон, Марселиньо, Лукоки, Кишада (Минев, Анисе, Чунчуков, Ангуло, Александров)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички