Петричев: Реферите не ни подпират, и нас ни режат


Петричев: Реферите не ни подпират, и нас ни режат
Снимка: БГНЕС

1064 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отказа да коментира феновете на Ботев, които жестоко нападнаха шампионите, БФС и съдията Николай Йорданов след победата на тима от Разград с 3:1 за Суперкупата на България. Според Петричев червеният картон на играча на "канарчетата" Алекс Колев е бил показан правилно.

"Абсолютно реален картон, заяви Петричев пред "България Днес". - Гледах няколко пъти повторения на ситуацията и ясно се вижда, че футболистът на Ботев симулира. Както казах и преди, предпочитах да играем 11 на 11, защото съм убеден, че и така щяхме да спечелим. На фенове няма да отговарям".

Директорът на шампионите не мисли, че Лудогорец е подкрепян от реферите и обясни как и шампионите са били порязвани от съдийски грешки. Петричев припомни именно мача с Ботев на "Коматево", когато на "орлите" им бе отменен редовен гол.

От Лудогорец нямат притеснения и от назначението на Станислав Ставров за днешното дерби с ЦСКА.

"Какво значи, че е неопитен съдия? Няма как в България да има добри съдии, ако не им се дава шанс да свирят дербита. Ще стискам палци Лудогорец да победи, без значение кой е рефер. Очаквам Лудогорец да покаже истинското си лице при гостуването на Стяуа в Румъния и след края на мача да се поздравим с победата", каза още Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички