Петричев: Ако не успеем, Домусчиев няма да се откаже от проекта


Петричев: Ако не успеем, Домусчиев няма да се откаже от проекта
Снимка: БГНЕС

1487 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че ако тимът не се класира за трета поредна година за групите на Шампионската лига, това няма да откаже собственика Кирил Домусчиев от проекта, пише „Тема Спорт”.

"Категорично мога да кажа, без да питам господин Домусчиев, че проектът "Лудогорец" се движи в ход и дори самото ново влизане в групите на Лига Европа отново е успех. Няма как да се откаже от него. Този въпрос изобщо не стои. Днес е голямата цел. По никакъв начин няма да пипнем отбора, защото искаме да се представим отново на ниво и в Лига Европа и да станем шампиони на България. Аз съм голям оптимист, че можем да се класираме за групите на Шампионската лига. Ако нещо различно се случва, то е, че ще налагаме още млади момчета в състава, освен Кристиян Китов", заяви Петричев.

Относно информациите в румънските медии, че ако влезе в групите, Лудогорец ще домакинства в Букурещ той каза: "Не мога да отговоря колко още години ще ни дават да домакинстваме на "Васил Левски". Разликата между нашия Национален стадион и "Национал Арена" е космическа. Пълни измислици са обаче, че ще домакинстваме занапред в Румъния. Това може да се случи само ако от УЕФА кажат, че не можем да го правим в София, но нямаме такива индикации. С колегите от УЕФА говорим и за следващите мачове".

До вчера бяха продадени 15 хиляди билета за двубоя.

"Ще направим всичко възможно химнът на Шампионската лига да звучи на "Васил Левски" до края на годината", завърши Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички