Георги Дерменджиев: Лудогорец обедини нацията


Георги Дерменджиев: Лудогорец обедини нацията

1393 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не се притеснява, че част от агитката на ЦСКА ще подкрепя Стяуа (Б) в реванша от плейофите на Шампионската лига. Мачът е днес от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски". Първият двубой в Букурещ завърши с минимален успех 1:0 за румънците.

"Не се страхуваме от подкрепата за противника. Всеки фен сам избира кого да подкрепи. Ние сме българи и успяхме да обединим нацията в Лига Европа, сега пак ще е така. Ако има отделни единици, които да защитават другия отбор, това си е тяхно право," заяви Дерменджиев.

Той призна, че футболистите на "орлите" са тренирали дузпи.

"Разбира се, че отборът е готов, имахме достатъчно време да се подготвим между двата двубоя. Тренирахме и дузпи. Браян Ангуло не е готов за игра. Иначе други проблеми нямаме, футболистите са здрави, само Витиня не може да участва, но за него се знае отдавна. Има определено напрежение, но то е такова, че футболистите да могат да се докажат. Тук става въпрос за нещо различно, изникна мнението, че тимът едва ли не е класиран вече за Шампионската лига. Но момчетата имат рутината да го изиграят този мач, както трябва," каза още треньорът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички