Джонатан Кафу обяви: Знам за интереса към мен и...


Джонатан Кафу обяви: Знам за интереса към мен и...
Снимка: Официален сайт на Лудогорец - http://ludogorets.com/bg/

1589 0

Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу беше избран за Играч на мача срещу Берое заради изявите си. Той отбеляза единственото попадение за успеха с 1:0, като продължава да е голмайстор №1 на тима през сезона.

Според него, разградчани днес не са влезли добре в мача и затова са стигнали до късния успех. Ето и какво сподели бразилецът пред камерата на DIEMA SPORT след награждаването си.

"Първото полувреме Берое се бяха затворили добре, но ние имахме спокойствието и работехме добре с топката. Нашата сила е по фланговете. След почивката Марселиньо ме намери добре и вкарах гола за победата."

"Лудогорец има много добри играчи, но днес не влязохме добре в мача. Със сигурност имаше малка разлика с предишния мач с този съперник преди няколко дни", заяви Кафу и коментира предстоящия мач с Базел в Шампионска лига.

"Днес бяхме концентрирани само за Берое и от този момент нататък мислим само за мача с Базел. 100% смятам, че ще продължим напред. Това със сигурност е много важен мач и трябва да го спечелим", сподели още бразилецът.

Накрая той говори и за бъдещето си и дали то е свързано с Лудогорец. В последните дни се появи информация, че нападателят може да премине в Лацио от януари срещу сума от 12 млн. евро.

"Не съм говорил абсолютно нищо в Италия. Има интерес към мен, но тези които се занимават с разговорите за бъдещето ми са моят агент и Лудогорец и затова не мога да кажа нищо по тази тема", завърши Кафу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички