Паро: Сякаш играчите на Лудогорец не искаха да надскочат ниския си треньор


Паро: Сякаш играчите на Лудогорец не искаха да надскочат ниския си треньор

1824 0

Българският треньор Аспарух Никодимов коментира провала на Лудогорец във втори предварителен кръг на Шампионска лига пред "Тема Спорт".

Още след първия мач бе ясно какво ще се случи с Лудогорец. Просто защото отборът не игра добре. Огромна грешка е, че в този клуб постоянно се сменят треньорите. Оттам избледнява обликът на отбора, да не говорим, че намаляха значително българите в него. Просто Лудогорец губи идентичност.

С отпадането от Милсами разградчани слязоха много ниско - сякаш играчите гледаха, че треньорът им Бруно Рибейро е нисък и не искаха да го надскочат. Няма значение дали наставникът е португалец, бразилец или италианец - като е бил добър футболист, не означава, че ще е такъв и като наставник. Гледах визитката му - тя няма особена стойност. Това също оказва влияние.

Според мен обаче има груби грешки и на ръководството - това надменно държане, начинът на работа - треньорите не се чувстват сигурни, а даже и играчите. Виждате как постъпиха с Христо Златински, който го освободиха в последния момент преди лагера.

Явно, че обстановката не е приятна, за да се постигнат добри резултати. Може в Лудогорец да имат пари, но трябва и доверие в хората. Това е основното. Затова и провалът беше очакван. През миналата година ги покри късметът, но сега им изневери. Но играта на отбора я няма, отстъплението спрямо предишни сезони е много голямо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички