От Лудогорец за Суперкупата с ЦСКА 1948: С колегите от ЦСКА ще се разберем


От Лудогорец за Суперкупата с ЦСКА 1948: С колегите от ЦСКА ще се разберем
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3425 0

Димитър Божилов, който е шеф на скаутския отдел на Лудогорец, говори след жребия за 1/16-финалната фаза за Купата на България. "Орлите" ще имат за задача да гостуват в Ботевград на третодивизионния Балкан, след като извадиха сериозен късмет.

Той призна, че отборът ще гони добро представяне, както и че се е надявал да не пътува толкова далеч. Освен това определи победата над Левски като много важна и допълни, че тимът е показал, че може да си взима тежките мачове.

"Иска ни се да се представим добре. Миналата година смятам, че заслужихме купата. Жребият е съпоставим с този, който беше миналата година, когато се изправихме с Розова долина. Надявам се да зарадваме хората в Ботевград. Искаше ни се да не пътуваме толкова далеко, но в крайно сметка какъвто е жребият. Имаме 7 мача за 20 дни. Много е натоварен графикът. Трябва да се справим, нямаме друг избор.

Мисля, че отборът ще бъде готов (бел. ред. за мача в Европа). Старши треньорът го подготвя за тези мачове. Много важна победа, срещу традиционно много тежък съперник (бел. ред. срещу Левски). Показахме, че тежките мачове можем да ги вземаме. Дано започнем да печелим и по-рутинните" - започна Божилов.

Впоследствие бе запитан и за Суперкупата, където тимът ще срещне ЦСКА 1948. Божилов обаче явно се обърка, като сподели, че "с колегите от ЦСКА ще обсъдят кога да се изиграе сблъсъкът".

"С колегите от ЦСКА ще се разберем за Суперкупата. Водени са някакви разговори, но няма информация за това кога ще се играе" - завърши той. Вижте пълния жребий за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички