От Лудогорец изпратили оферта за бразилски плеймейкър


От Лудогорец изпратили оферта за бразилски плеймейкър
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2113 0

Лудогорец проявява интерес към плеймейкъра на Ботафого Алекс Сантана, съобщават бразилските медии. 24-годишният футболист играе на позицията полузащитник и може да действа зад нападателя.

Информацията идва от местния журналист Карлос Ласерда, за когото се знае, че е много близък с шефовете на тима от Рио де Жанейро. Според слуховете ръководството на родния шампион вече е изпратило официална оферта за правата на голаджията, като тя е на стойност между 3,3 и 4 милиона евро.

Очаква се в следващите дни бразилците да отговорят дали са съгласни да се разделят с голямата си звезда.  Пречка пред евентуална сделка може да се окажат квотите за чужденци извън Европейския съюз. В момента те са заети при "орлите" от Баджи, Форстър, Битон, Тавата и Чибота. През изминалата кампания Алекс Сантана бе един от най-добрите футболисти на Ботафого, като бе с основна заслуга за това тимът да се спаси от изпадане.

Вижте в този материал какъв играч е приоритет за треньора Павел Върба да доведе в Разград през зимата.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички