Спрягат още един нападател на Лудогорец за трансфер през януари


Спрягат още един нападател на Лудогорец за трансфер през януари
Снимка: Оф. сайт на Левски

3072 0

Интересът към футболистите на Лудогорец не стихва и през 2020 година. Поредният от играчите на "орлите", който е набелязан за трансфер е нападателят Якуб Свиерчок, към когото интерес проявява полският Легия Варшава. Тимът е лидер в класирането в родното първенство на голаджията.

Легия е много вероятно да бъде напусната от голмайстора си през есенния полусезон - Ярослав Ниегода, вкарал 14 гола през полусезона. Свиерчок е един от нападателите, които във Варшава обмислят за негов заместник. Тимът задължително трябва да се подсили в атака, тъй като остава с един опитен нападател и двама неопитни.

През настоящия сезон в Първа лига полският нападател има 15 мача в първенството, в които е вкарал 4 гола и е дал 3 асистенции. Той обаче е бил на терена средно по 50 минути на мач, което едва ли го устройва. Има опция той да бъде пуснат в полския тим под наем с опция за закупуване, тъй като има още 2 години от договора си с разградчани. Вижте в този материал какъв играч е приоритет за треньора Павел Върба да доведе в Разград през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички