От Лудогорец готвят изненади за Славия


От Лудогорец готвят изненади за Славия
Снимка: ludogorets.com

960 0

Треньорският щаб на "Лудогорец" готви промени в титулярния си състав за утрешното гостуване на "Славия". В последните 2 дни в Разград се заеха с кроежа на тактиката за "Овча купел", като с това е натоварен и най-новият човек в щаба на шампионите Петко Петков.

Опитният треньор влиза като помощник в Разград, а от тима вече са решили да го ползват като подводница, тъй като е запознат в детайли с моментното състояние на "Славия". Както е известно, допреди няколко дни Петков водеше юношите на "белите" до 19 години и има впечатления от първия състав на Иван Колев, информира "7 дни спорт".

За двубоя на "Овча купел" утре се завръщат капитанът Светослав Дяков и 35-годишният ветеран Йордан Минев, които изтърпяваха наказание срещу "Пирин". Влизането на двамата национали сред титулярите обаче ще са само две от гласените промени.

Очаква се в стартовите 11 на шампионите да има още рокади. От вчера отборът тренира в пълен състав, след като някои футболисти се завърнаха по-късно от ангажименти с националните си отбори. Последен пристигна Милан Борян, а малко преди него това стори Абел Анисе. Халфът прекара повече време в Париж, задържан от сериозните мерки за сигурност, които текат във френската столица след терористичните атентати от миналата седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички